Zaterdag jl. was het zover: het 40-jarig jubileum van de Martini Brassband Groningen. Voorafgaand aan het concert was er ’s middags een reünie met oudleden en dirigenten. Oude muziekvrienden vonden elkaar terug en vele anekdotes uit de 40-jarige MBG geschiedenis passeerden de revue.

Zie link voor meer foto’s van het concert:  http://www.oypo.nl/E72C0411870E4EE8Een uitvoering van A Swedish Folksong en De Zee met Pearl Jozefzoon beleef je hier: http://www.youtube.com/watch?v=cKfytFxP6Mg&feature=youtu.be

Tijdens het jubileumconcert in een uitverkochte Fonteinkerk, met zangeres Pearl Jozefzoon in een glansrol, heeft de Martini Brassband met gepaste trots haar eerste officiële CD gepresenteerd. Met het album “On the Move” laat de band zien volop in beweging te zijn.

Op 30 maart en 1 april 2012 hebben de bandleden zich teruggetrokken in het gemeentehuis van Roden en zijn 17 stukken opgenomen, waaronder: Lake of the Moon (groot werk), Glemdene (concertmars), The Pacific (filmmuziek), Swedish Folksong, De Zee en vele andere mooie brassbandwerken.

De CD is vanaf vandaag te bestellen via het contactformulier op de website of via de leden van de Martini Brassband. De prijs is € 15,- per stuk (excl. € 2,50 verzendkosten).

Deel dit Bericht