Vrienden

Wilt u onze vereniging als donateur of sponsor ondersteunen? Klik hier en neem contact met ons op!

Donateur
De Martini Brassband Groningen wordt al jaren gesteund door een groep trouwe donateurs. Dit is belangrijk. Het draaiende houden van een brassband vergt namelijk het nodige aan financiële middelen. Uw steun is én blijft voor ons ontzettend belangrijk. De minimale donateursbijdrage is € 15,- maar een grotere bijdrage is vanzelfsprekend zeer welkom!
Als donateur bent u verzekerd van een gratis toegangskaart voor ons jaarlijkse voorjaarsconcert en houden wij u twee keer per jaar met een nieuwsbrief op de hoogte van het reilen en zeilen van de vereniging. Draagt u ons een warm hart toe? Word donateur!

Sponsor
Graag komen wij in contact met bedrijven die de band op structurele basis kunnen én willen ondersteunen. Ook de mogelijkheden voor sponsoring van projecten (concerten, concoursen, concertreizen, cd-opname etc.) willen we graag met u bespreken. Uiteraard leveren we met veel plezier passende tegenprestaties. We zijn namelijk altijd bereid om promotionele activiteiten voor uw bedrijf te ondersteunen. Wat dacht u van een exclusief concert voor uw relaties, een banner op onze website of een advertentie in een programmaboekje? Hebt u interesse en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.